Når det er helg, er det alltid hyggelig med noe ekstra til frokost. I dag laget vi Skotske pannekaker toppet med hjemmelaget jordbærsyltetøy. Der er bare såååå godt og så enkelt å lage.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
2 | 15 min | Enkel |
Ingredienser:
200 g | Hvetemel |
1 ts | Bakepulver |
1 ts | Kanel |
½ – 1 ss | Sukker |
1 | Egg |
3 dl | Melk |
Smør til steking |
Slik gjør du:
1 Rør sammen alle ingrediensene til en jevn røre |
2 Stek pannekakene: ‘ – Sett stekepannen på middelsvarme – Ha i litt smør som smelter – Legg i litt røre (ca 1-2 ss) De blir ca. 10 cm i diameter – etter ca 1 min. Når kanten har satt seg, røren har svellet opp, og blitt litt ”boblete” kan du vende dem med en stekespade – Stek dem i ca. ½ min på den andre siden Pannekakene skal være gylne |
3 Serveres i stabel, Gjerne med jordbærsyltetøy Eller annen topping |
