Grønnsaker som tilbehør – Honningglaserte gulrøtter og grønne bønner

Honningglaserte gulrøtter og grønne bønner er et godt tilbehør til kalkunen til thanksgivning. Ja, strengt tatt er det vel et godt tilbehør til de fleste middager.

Honning glaserte gulerøtter og grønne bønner Ingredienser 5 dl Gulerøtter (staver) 5 dl Brekkbønner 2 ss Smør 1 ss Honning ½ Sitron (skall) Salt https://heidisboble.no/

Ingredienser:

5 dlGulerøtter (staver)
5 dlBrekkbønner
2 ssSmør
1 ssHonning
½Sitron (skall)
 Salt

Slik gjør du:

1 Skrell gulerøtter, og
– Skjær dem i staver
2 Kok gulerøtter og brekkbønner i lett salt vann I ca 3min.
til de er nesten møre
3 Tøm av vannet, og
– Ha grønnsakene tilbake i kasserollen sammen med smør, honning, og sitronskall
4 La det koke på middelsvarme i ca. 1 min
– Smak til med salt

Honning glaserte gulerøtter og grønne bønner Ingredienser 5 dl Gulerøtter (staver) 5 dl Brekkbønner 2 ss Smør 1 ss Honning ½ Sitron (skall) Salt https://heidisboble.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s