Grønnsaker som tilbehør – Honningglaserte gulrøtter og grønne bønner

Honningglaserte gulrøtter og grønne bønner er et godt tilbehør til kalkunen til thanksgivning. Ja, strengt tatt er det vel et godt tilbehør til de fleste middager.

Honning glaserte gulerøtter og grønne bønner Ingredienser 5 dl Gulerøtter (staver) 5 dl Brekkbønner 2 ss Smør 1 ss Honning ½ Sitron (skall) Salt https://heidisboble.no/

Ingredienser:

5 dlGulerøtter (staver)
5 dlBrekkbønner
2 ssSmør
1 ssHonning
½Sitron (skall)
 Salt

Slik gjør du:

1 Skrell gulerøtter, og
– Skjær dem i staver
2 Kok gulerøtter og brekkbønner i lett salt vann I ca 3min.
til de er nesten møre
3 Tøm av vannet, og
– Ha grønnsakene tilbake i kasserollen sammen med smør, honning, og sitronskall
4 La det koke på middelsvarme i ca. 1 min
– Smak til med salt

Honning glaserte gulerøtter og grønne bønner Ingredienser 5 dl Gulerøtter (staver) 5 dl Brekkbønner 2 ss Smør 1 ss Honning ½ Sitron (skall) Salt https://heidisboble.no/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s