Forberedelser til PET

Da har det gått noen dager. Beskjeden begynner å synke litt inn hos meg og hjernen viser nå tegn til å begynne å virke litt igjen. I morgen er det PET-scan, CT og MR for meg!

Heidi får telefon

Charlottenlund legesenter

Så nå har jeg tatt noen flere grep enn å informere min mann og barn. Når hjernen begynte å virke igjen, ringte jeg tilbake til legekontoret. Jeg var både streng og bestemt, fortalte hvorfor jeg skulle ha vaksine og at jeg derfor ikke ville ha noen influensa i den nærmeste framtid. Antagelig var jeg kanskje litt for streng eller noe, for hun i andre enden av telefonen ble stille en laaaang stund etter at jeg var ferdig. Og så hun : “Ja! – Selvfølgelig! – Kan du komme kl . 14.30?” Ærlig talt var jeg litt flau da jeg troppet opp til vaksinering. Hadde jeg tatt for kraftig i? Den ble ikke mindre da jeg meldte meg i skranken, og hun husket hvem jeg , og hun så på meg med triste dådyrøyne da jeg sa at jeg skulle vaksineres. Alle personalia var allerede funnet frem, og vaksinen ble tatt. Jeg slapp å betale for staten spanderte, og 20 min. senere forlot jeg glad og fornøyd legekontoret. Ærlig talt var jeg fremdeles litt flau også, for at jeg nærmest hadde “skreket meg til” en influensavaksine. Men aller mest var jeg bare lettet og glad for at det var gjort.

I morgen er altså dagen for PET-scan, CT og MR, og jeg kjenner at jeg begynner å bli (litt)urolig!. For en liten stund siden ringte de igjen fra St. Olav. Bare for å sjekke at jeg husket timen i morgen, sjekke om jeg har Koronasymptomer, og minne meg på forberedelsene til i morgen. Da jeg la på fikk jeg akutt vondt i magen – skikkelig vondt. Så jeg måtte puste dypt, og forsøke å konsertere meg om forberedelsen: Ingen fysiske anstrengelser dagen før – som er i dag. Den er i boks – enkelt! Jeg skulle også holde meg varm i hele dag. Men selv om jeg har kledd meg godt, er det litt kjølig her. Så nå tenner jeg opp i peisen, lager meg en cappuccino og prøver å puste. Hovedoppgaven i dag blir å holde ut de akutte smertene i magen, holde hodet kaldt og resten av meg varm!

Det må jeg vel klare!

Peiskos

Tidligere innlegg fra meg om dette:

7 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s