Tilbehør til Thanksgivingsmiddagen – Rosenkål med Bacon

Jeg er ikke særlig begeistret for rosenkål, men jeg har en mann som bare elsker det. Når vi spiser Thanksgiving middag – bruker jeg å sette en spiss på rosenkålen ed litt bacon. Alt blir jo som kjent bedre med litt bacon, og Rosenkålen er ikke noe unntak i så måte.

Rosenkål med Bacon (tilbehør til thankgiving) Ingredienser: 100 g Bacon 300 g Rosenkål Salt og pepper https://heidisboble.no/

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 30 minEnkel

Ingredienser:

100 gBacon
300 gRosenkål
 Salt og pepper

Slik gjør du:

1 Skjær baconet i biter, og
– Stek det sprøtt Medium varme
– Ta baconet ut av panna
2 Ha Rosenkålen i panne, og
Rør rundt til de er godt dekket med baconfettet
– Legg på et lokk – Reduser varmen Lav/medium varme
– La det surre i ca 5 min.
3 Fjern lokket
– Tilsett baconet
– La det steke noen minutter til
Til Rosenkålen er myk
4 Serveres med engang de er ferdige

Rosenkål med Bacon (tilbehør til thankgiving) Ingredienser: 100 g Bacon 300 g Rosenkål Salt og pepper https://heidisboble.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s