Det er ofte litt stusselig for diabetikere, når vi andre drikker kaffe med noe søtt til. Så i dag baker jeg disse diabetikervennlige kakaotoppene, så alle være gjester kan å noe “søtt” og godt til kaffen.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 6-8 kaker | 25 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 2 | Eggehviter |
| 2-3 ss | Sukrin |
| 1 ss | Kakaopulver (usøtet) |
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 170 grader – Legg bakepapir på en stekeplate |
| 2 Del eggene |
| 3 Pisk eggehvitene stive – Pisk inn sukrin |
| 4 Vend inn Kakaopulver, og – Legg klatter av deigen på en stekeplate Ca 1 ss til hver kjeks |
| 5 Stekes i ca 15 min. (midt i ovnen) |
| 6 Avkjøles på rist |

