Diabetesvennlige kakaotopper til ettermiddagskaffen

Det er ofte litt stusselig for diabetikere, når vi andre drikker kaffe med noe søtt til. Så i dag baker jeg disse diabetikervennlige kakaotoppene, så alle være gjester kan å noe “søtt” og godt til kaffen.

Kakaotopper - Marengskjeks med usøtet kakao (Diabetes) Ingredienser: 2 Eggehviter 2-3 ss Sukrin 1 ss Kakaopulver (usøtet) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
6-8 kaker 25 min. Enkel

Ingredienser:

2Eggehviter
2-3 ssSukrin
1 ssKakaopulver (usøtet)

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 170 grader
– Legg bakepapir på en stekeplate
2 Del eggene
3 Pisk eggehvitene stive
– Pisk inn sukrin
4 Vend inn Kakaopulver, og
– Legg klatter av deigen på en stekeplate
Ca 1 ss til hver kjeks
5 Stekes i ca 15 min.
(midt i ovnen)
6 Avkjøles på rist

Kakaotopper - Marengskjeks med usøtet kakao (Diabetes) Ingredienser: 2 Eggehviter 2-3 ss Sukrin 1 ss Kakaopulver (usøtet) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s