Lunsj på El Salao

EL SALAO

Avda Miguel de Unamuno 1

Centro Comercial Torreta Florida,

03184 Torrevieja, Spania

22 OKTOBER 2021

Når jeg først er her i Spania bør jeg vel legge ut noen matanmeldelser her i fra også. Like ved huset vårt ligger El Salao. Det er en liten ute-restaurant eller kanskje heller mer en bar med med bord og stoler, stor meny og ikke minst menu del dia til 11.50 euro pr. person. Vi har spiser lunsj her noen ganger, og koser oss hver eneste gang.

La Salao Avda Miguel de Unamuno 1  Centro Comercial Torreta Florida, 03184 Torrevieja Spaina OKTOBER 2021  https://heidisboble.no/ @heidisboble
El Salao

I dag var vi tre personer som som spiste lunsj på El Salao. Siden det regnet og var bare 17 grader, tenkte vi først at vi hadde gjort et dårlig valg av restaurant. At vi heller burde ha valgt å spise en plass som har innendørs servering. Men vi var godt kledd, og menyen så som alltid utrolig god ut. Så vi bestilte 3 menus del dia. Til forretter bestilte vi en tomatsuppe, en makaroni og en Zucchini. Til hovedrett valgte vi alle tre fisk, og vi bestilte øl og vin .

Forrettene bestod av Sopa de tomate (tomatsuppe), Macarrones de chefs og Saint Jabobs de calabacin (Zucchini “Saint Jabobs”)

Sopa de tomate var rykende varm og ble servert med brødbiter ned i suppa. Den smakte godt av tomater, var fyldig og god. Makaroniene (Macarrones de chefs) var gode. Det var litt mindre saus på enn hva nordmenn generelt er vant til. Likevel, helt ærlig så var det akkurat passelig med saus og makaroniene gikk ned på høy kant. Alle de tre forrettene var gode, og vi spiste opp rubb og stubb. Zucchini “Saint Jabobs” var fritert squash med skinke og ost. Den ble servert med en majones saus. Squashen kom rett fra frityrgryta og var både varm og sprø. Vi likte alle de tre forrettene og gav de 4 bobler ut av seks når vi bedømmer maten som mat fra en fortausrestaurant/bar, og det må vi jo gjøre.

Til hovedrett kunne vi vege mellom tre ulike retter, to med kjøtt og en med fisk. Vi bestilte alle tre Cazón plancha con salsa verde, som er en slags haifisk med en olje- og urtedressing. Til fisken ble det servert chips, og det ble det servert bød og salat. Fisken og sausen smakte skikkelig godt og var perfekt stekt. Først trodde jeg at det var kveite, men servitøren fortalte at det var en haifisk. Uansett, dette var godt og vi gir fisken. Vi gir fisken 5 ut av 6 bobler.

Cazón plancha con salsa verde Avda Miguel de Unamuno 1 Centro Comercial Torreta Florida, 03184 Torrevieja Spaina OKTOBER 2021 https://heidisboble.no/ @heidisboble

Til dessert bestilte vi Torta de chocolate, som var en mellomting mellom en sjokolademousse og -pudding, med lag av mariekjeks og en liten krem dott. Dette var en enkel og grei dessert, som smakte av sjokolade. vi gir den 4 utav 6 bobler.

Torta de chocolate Avda Miguel de Unamuno 1 Centro Comercial Torreta Florida, 03184 Torrevieja Spaina OKTOBER 2021 https://heidisboble.no/ @heidisboble

Helhetlig vurdering:

Dette ble en hyggelig, god og billig lunsj til tross for regnet. Det var ikke mange gjestene der mens vi var der, men det er hyggelig betjening, god mat og flott selskap. Vi kommer gjerne tilbake. Vi vurderte hele besøket til 5 ut av 6 bobler. Men vi poengterer at vi vurderer maten og restauranter etter hvilken type restauranten det er, og hva en kan forvente. Så fem bobler på denne typen restaurant er ikke det samme som fem bobler på feks. Troll restaurant. Men maten var god og innfridde våre forventninger. El Salao fortjener 4 ut av 6 bobler for maten.

HvaAntall bobler
Forrett: Sopa de tomate (tomatsuppe)4/6
Forrett: Macarrones de chefs4/6
Forrett: Saint Jabobs de calabacin (Zucchini “Saint Jabobs”)4/6
Hovedrett: Cazón plancha con salsa verde,5/6
Dessert: Torta de chocolate3/6
Service4/6
Pris6/6
Atmosfære2/6
Interiør- sitte komfort1/6
Utsikt1/6
Selskap6/6
HELHETSVURDERING av EL SALAO:4/6

La Salao Avda Miguel de Unamuno 1 Centro Comercial Torreta Florida, 03184 Torrevieja Spaina OKTOBER 2021 https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s