Ingefærkrydret Gresskarbuljong til Halloween

Ingefærkrydret Gresskar buljong passer godt til Halloween. Den kan enten spises som suppe eller som et varm shot før eller etter trick or treating. Mild og god i smaken og skikkelig varmende!

Ingefærkrydret Gresskarbuljong Ingredienser: 2 ss Olje (oliven) 1 Løk (fin hakket) 750 g Gresskar (renset og i terninger) 1 ½ - 3 cm Ingefær (raspet) 1- 2 ss Rød karri pasta 400 ml Kokosmelk 7 ½ dl Grønnsaksbuljong 400 ml Kokosmelk https://heidisboble.no/

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
430 min.Enkel

Ingredienser:

2 ssOlje (oliven)
1Løk (fin hakket)
750 gGresskar (renset og i terninger)
1 ½ – 3 cmIngefær (raspet)
1- 2 ssRød karri pasta
400 mlKokosmelk
7 ½ dlGrønnsaksbuljong
400 mlKokosmelk

Ingefærkrydret Gresskarbuljong Ingredienser: 2 ss Olje (oliven) 1 Løk (fin hakket) 750 g Gresskar (renset og i terninger) 1 ½ - 3 cm Ingefær (raspet) 1- 2 ss Rød karri pasta 400 ml Kokosmelk 7 ½ dl Grønnsaksbuljong 400 ml Kokosmelk https://heidisboble.no/

Slik gjør du:

1 Rens gresskaret, og
– Skjær innmaten i kuber
2 Skrell løken og
– Finhakk den –
– Finhakk hvitløken
– Skrell ingefæren og rasp den
3 Ha oljen i en kasserolle, og Varm opp på middels varme
Tilsett løken og
– La den putre i ca 5 min
Til den er blitt myk og blank
4 Tilsett gresskar, hvitløk og ingefær, og
-La det surre i ytterligere 5 min
Til gresskaret er blitt mykt i kantene
5 Rør inn buljong, karripasta og koksmelken
– Kok opp og la det små koke i ca. 25 min,
6 Ta suppa av plata, og
– La den avkjøle seg litt
– Kjør den med en stavmikser
til den er fullstendig glatt
7 Smak til med salt
8 Varm opp
– Toppes eventuelt med hakket persille og pepper
– Serveres varm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s