Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • SELMA – et hundeliv
  • Heidis syrom (A-Å)
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

And (A-Å)

For å komme til oppskriften, trykk på linken ved siden av eller under bildet:

Eple- og Appelsinsalat med andebryst Ingredienser: 2 Andebryst 2 Appelsiner (fileer) 2 Epler (terninger) 1 bunt Vårløk 1 Chilier (røde) Koriander 2 Rødløk (skivet) 1 pk Ruccola 1 Granateple Dressing: 4 Hvitløksfedd 4 ss Sukker 2 dl Limejuice 4 ss Soyasaus 1 Chili (rød) Koriander

Eple- og Appelsinsalat med andebryst – for oppskrift, trykk HER

And i appelsinsaus Ingredienser 2200 g And (hel, rå) ½ ts Kanel ½ ts Ingefær ¼ ts Muskatnøtt ¼ ts Hvit pepper ¼ ts Nellik 3 ss Soyasaus 1 Vårløk 1 ss Honning Appelsinsaus (Enkel) Ingredienser: ¾ dl Sukker 1 dl Appelsinsaft (presset) 3-4 ts Eddik (7%) 2 dl Kyllingkraft (eller vann +buljongterning) ½ ss Hvetemel 1 ss Appelsinskall (raspet) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Peking and i appelsinsaus – for oppskrift, trykk HER

Appelsinsaus til stekt and Ingredienser: 4 dl Vann 1 Appelsin (saft og skall) 1 dl Limesaft (presset) 1 dl Eddik (eplesider 7%) 3 ss Soyasaus ½ ts Ingefær (malt eller fersk, finhakket) 1 Sjalottløk ¼ Chili (finhakket) 3 ss Maisenna 2 ss Vann

Sprøstekt and i Appelsinsaus – for oppskrift, trykk HER

Sprøstekt And Ingredienser: 2200 g And (hel, rå) Salt Four-spice Ingefær Tilbehør: Kinesiske pannekaker Vårløk (finsnittet) Plommesaus

Sprøsstekt and – for oppskrift, trykk HER

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 292 other subscribers.

Archives

  • Jan 2023 (19)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (28)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 40 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...