Chorizo a la sidra

Chorizo a la sidra er en skkkelig god Tapas rett. Den kan enten spises som den er sammen med et godt brød slik som focaccia eller sammen med flere andre tapasretter.

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 -6 15-20 min.Enkel

Chorizo a la sidra Ingredienser: 1 ss Olje (oliven) 1 Løk (liten) 1 ½ ss Paprikapulver 1 dl Eplesider (4.5 %) ¾ dl Buljong (Kylling) 1 Laurbærblad 300 g Chorizoer 2 ts Eplesidereddik https://heidisboble.no/

Ingredienser:

1 ssOlje (oliven)
1Løk (liten)
1 ½ ssPaprikapulver
1 dlEplesider (4.5 %)
¾ dlBuljong  (Kylling)
1Laurbærblad
300 gChorizoer
2 tsEplesidereddik

Chorizo a la sidra Ingredienser: 1 ss Olje (oliven) 1 Løk (liten) 1 ½ ss Paprikapulver 1 dl Eplesider (4.5 %) ¾ dl Buljong (Kylling) 1 Laurbærblad 300 g Chorizoer 2 ts Eplesidereddik https://heidisboble.no/

Slik gjør du:

1 Hakk løken
2 Varm oljen i en kasserolle og
– Surr løken på middelsvarme til den er myk og blank
(ca 5 min.)
3 Tilsett paprikaen og
– La det surre ca. 1 min.
4 Tilsett eplesider, buljong og laurbærblader, og
– Kok opp,
– Slå ned varmen, og
– La det småkoke i 5 min.
Eller til sausen har kokt litt inn
– Rør inn eddik og persille
– Smak til med salt og pepper
5 Serveres varmt

5 Serveres varmt
Gjerne sammen med focaccia

Chorizo a la sidra Ingredienser: 1 ss Olje (oliven) 1 Løk (liten) 1 ½ ss Paprikapulver 1 dl Eplesider (4.5 %) ¾ dl Buljong (Kylling) 1 Laurbærblad 300 g Chorizoer 2 ts Eplesidereddik https://heidisboble.no/

Foreslått tilbehør:

Chorizo a la sidra Ingredienser: 1 ss Olje (oliven) 1 Løk (liten) 1 ½ ss Paprikapulver 1 dl Eplesider (4.5 %) ¾ dl Buljong (Kylling) 1 Laurbærblad 300 g Chorizoer 2 ts Eplesidereddik https://heidisboble.no/