Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • SELMA – et hundeliv
  • Heidis syrom (A-Å)
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

Mousser (A-Å)

For å komme til oppskriften, trykk på linken ved siden av eller under bildet

Ingredienser 2-3 Appelsiner (1½ dl saft) 1 dl Sukker 5 Egg 40 g Smør (valgfritt) 3 pl Gelatin (valgfritt) 2 dl Fløte

Appelsinmousse – for oppskrift, trykk HER

Jorbærmousse med sjokoladepynt i lavt glass på blomstret serviett Ingredienser: 500 g Jordbær (frosne) 6 pl Gelatin 3 ss Vann 3 ss Sitron 3 dl Fløte 3 Egg 6 - 9 ss Sukker (ca. 1 dl)

Jordbærmousse – for oppskrift, trykk HER

PASJONSFRUKTFROMASJ Ingredienser: 175 g Pasjonsfruktsaft og pulp (1½ dl =12-15 frukter) ½ Appelsin (saften) 4 Eggeplommer (romtempererte) 150 g Sukker 3 dl Kremfløte 3 blader Gelatin Pasjonsfruktgele: 1 dl Pasjonsfruktsaft og pulp ½ Appelsin (saften) 1 dl Vann 4 ss Sukker 3 blader Gelatin https://heidisboble.no/ @heidisboble

Pasjonsfruktfromasj – for oppskrift, trykk HER

PASJONSFRUKTMOUSSE MED PASJONSFRUKTGELE Ingredienser: 175 g Pasjonsfruktsaft og pulp (1½ dl =12-15 frukter) ½ Appelsin (saften) 4 Egg (delte og romtempererte) 150 g Sukker 3 dl Kremfløte 3 blader Gelatin Pasjonsfruktgele: 1 dl Pasjonsfruktsaft og pulp ½ Appelsin (saften) 1 dl Vann 4 ss Sukker 3 blader Gelatin https://heidisboble.no/ @heidisboble

Pasjonsfruktmousse – for oppskrift, trykk HER

Sitronfromasj Ingredienser: 5 plater Gelatin ½ dl Vann 4 ss Sukker 1 Sitron (saft og revet skall av) 2 Egg 2 ss Sukker 4 dl Kremfløte https://heidisboble.no/ @heidisboble

Sitronfromasj – for oppskrift, trykk HER

Sjokolademousse Ingredienser: 3 plater Gelatin 150 g Kokesjokolade 4 ss Kaffe (sterk) 3 ss Sukker 2 Egg (delte) 3 dl Kremfløte

Sjokolademousse – for oppskrift, trykk HER

Sjokolademoussé med mandelstang, pyntet med sjokolade og sølvkuler Ingredienser: Sjokoladeskåler, og pynt: 200 g Kokesjokolade 15 Muffinsformer Kakestrø - glitter Sjokolademousse: 3 plater Gelatin 150 g Kokesjokolade 4 ss Kaffe (sterk) 3 ss Sukker 2 Egg (delte) 3 dl Kremfløte Mandelstang: 500 g Mandler (malte) 500 g melis 3-4 Eggehviter Kokesjokolade Mandelflak

Sjokolademoussé i sjokoladeskåler, mandelstang og sjokoladepynt med sølvkuler (skuddårsdessert) – for oppskrift, trykk HER

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 292 other subscribers.

Archives

  • Jan 2023 (18)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (28)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 40 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...