For meg er denne salaten smaken av sommer, og vekker barndomsminner om sommerferier med bestemor! Prøv den – den er kjempegod!

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 2 | 15 | Enkel |
Ingredienser
| 15 | Reddiker |
| 1 | Agurk |
| 2 | Hardkokt egg |
| 2 bunter | Dill |
| 1 bunt | Vårløk |
| 3 ss | Rømme |
| 1 s | Majones (valgfritt) |
Slik gjør du:
| Skyll grønsakene |
| Skrell eggene |
| Kutt reddiker, agurker og egg |
| Kutt løk og dill (masse dill) |
| Bland alt sammen med rømme (gjerne setterrømme) |
| Rømmen kan blandes med litt majones |
| Smak med salt |
Salaten må spises med en gang, da agurk og reddiker avgir mye saft.

Tips! Denne salaten kan godt spises sammen med nybakt brød eller rundstykker
- For oppskrift på Rundstykker, TRYKK HER
- For oppskrift på Horn , TRYKK HER
- For oppskrift på Kornbrød, TRYKK HER
- For oppskrift på Brød med semulegryn, TRYKK HER
Fra Svetlanas krok
