For meg er denne salaten smaken av sommer, og vekker barndomsminner om sommerferier med bestemor! Prøv den – den er kjempegod!

Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
2 | 15 | Enkel |
Ingredienser
15 | Reddiker |
1 | Agurk |
2 | Hardkokt egg |
2 bunter | Dill |
1 bunt | Vårløk |
3 ss | Rømme |
1 s | Majones (valgfritt) |
Slik gjør du:
Skyll grønsakene |
Skrell eggene |
Kutt reddiker, agurker og egg |
Kutt løk og dill (masse dill) |
Bland alt sammen med rømme (gjerne setterrømme) |
Rømmen kan blandes med litt majones |
Smak med salt |
Salaten må spises med en gang, da agurk og reddiker avgir mye saft.

Tips! Denne salaten kan godt spises sammen med nybakt brød eller rundstykker
- For oppskrift på Rundstykker, TRYKK HER
- For oppskrift på Horn , TRYKK HER
- For oppskrift på Kornbrød, TRYKK HER
- For oppskrift på Brød med semulegryn, TRYKK HER
Fra Svetlanas krok