Reddiksalat

For meg er denne salaten smaken av sommer, og vekker barndomsminner om sommerferier med bestemor! Prøv den – den er kjempegod!

Reddiksalat Ingredienser 15 Reddiker 1 Agurk 2 Hardkokt egg 2 bunter Dill 1 bunt Vårløk 3 ss Rømme 1 s Majones (valgfritt)
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
 2  15 Enkel

Ingredienser

15 Reddiker
1 Agurk
2 Hardkokt egg
2 bunter Dill
1 bunt Vårløk
3 ss Rømme
1 s Majones (valgfritt)

Slik gjør du:

Skyll grønsakene
Skrell eggene
Kutt reddiker, agurker og egg
Kutt løk og dill (masse dill)
Bland alt sammen med rømme (gjerne setterrømme)
Rømmen kan blandes med litt majones
Smak med salt

Salaten må spises med en gang, da agurk og reddiker avgir mye saft.

Reddiksalat Ingredienser 15 Reddiker 1 Agurk 2 Hardkokt egg 2 bunter Dill 1 bunt Vårløk 3 ss Rømme 1 s Majones (valgfritt)

Tips! Denne salaten kan godt spises sammen med nybakt brød eller rundstykker

Fra Svetlanas krok