Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • SELMA – et hundeliv
  • Heidis syrom (A-Å)
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

Ris, ulike typer (A-Å)

For å komme til oppskriften, trykk på linken ved siden av eller under bildet:

Eritreisk ris Ingredienser: 4 dl Ris 8 dl Vann 1 ts Salt 1 ss Karri 2 ss Olje (oliven) ½ ts Hvitløkspulver https://heidisboble.no/ @heidisboble

Eritreisk ris – for oppskrift, trykk HER

Gul ris Ingredienser 2 ss Smør 2 fedd Hvitløk (finhakket) 1 ts Gurkemeie ¼ ts Kummin ¼ ts Kanel 5 dl Ris (langkornet) 7 ½ dl Kyllingkraft (1 ½ buljongterning + vann)

Gul ris for oppskrift, trykk HER

Indisk Ris med kanel, kardemomme og nellik Ingredienser 500 g Ris (basmati) 100 g Smør (eller ghee) 1 Løk (finhakket) 2 Laubærblader ½ ss Timian 2 stenger Kanel 8 kapsler Kardemomme (åpne) 3 Nellikspiker 4-6 striper Sitronskall 10 dl Kyllingkraft (eller buljong) Salt og pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

Indisk Ris med kanel, kardemomme og nellik – for oppskrift, trykk HER

Jukserisotto med squash toppet med speilegg Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 3-4 60 min. Enkel Ingredienser 4 dl Vann 1 Løk (hakket) 3-4 Tomater Sjampinjong (stilker) Asparges (bunner) ½ Paprika (i biter) 1 Gulrot (i biter) Vårløk/gressløk 3 fedd Hvitløk ¼ Chili (rød) 2 Buljongterning (grønnsak) 1 Squash (i terninger) 2 dl Ris Salt og pepper 3-4 Egg https://heidisboble.no/ @heidisboble

Jukserisotto med squash – for oppskrift, trykk HER

Stekt ris Ingredienser 1-2 Vårløk (½ purreløk) 2-3 Egg 1ts Salt pepper 4 ss Olje (nøytral) Am. grønnsaksblanding 1 l Ris (kokt) 1-2 ss Soyasaus Østerssaus Seasamolje

Stekt ris – for oppskrift, trykk HER

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 292 other subscribers.

Archives

  • Jan 2023 (19)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (28)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 40 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...