Disse Slidersbrødene lager du i en fei. – Ingen heving, bare elt dem i kjøkkenmaskinen, trill dem ut og la de hvile i 10 minutter før steking. Enklere kan det knapt bli. Av oppskriften blir det mellom 16 og 24 slidersbrød, alt etter hvor store du vil ha dem. Jeg bruker å lage rundt 20 slidersbrød av denne oppskriften. Selvfølgelig kan du bruke den samme oppskriften til hamburgerbrød – da holder oppskriften til 10-12 normalt store hamburgerbrød.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 16-24 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 2 ts | Tørrgjær |
| 2 ½ dl | Vann (lunkent) |
| ½ dl | Olje (raps) |
| 2 ss | Sukker |
| 1 | Egg |
| 1 ts | Salt |
| 7½ – 8 dl | Hvetemel |
| 2 ss | Sesamfrø |
Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 220 grader |
| 2 Rør sammen vann og gjær – La det stå i 10 min. |
| 3. Tilsett: – Olje, sukker, egg, mel og sal, og – Elt deigen godt sammen Deigen skal slippe bollen) – Elt til du har en elastisk deig (5-8 min.) |
| 4. Hell deigen ut på et bakstebord – Del deigen i 16-24 deler, Alt etter hvor store sliders du lager – Trill til runde boller, og – Settes på bakepapirkledd stekeplate – Trykk bollene litt ned, – Dekk dem med plast, og – La dem hvile i 10 min. |
| 5. Pensle slidersbrødene med vann, og – Dryss over sesamfrø – Stekes midt i ovnen til de er gyldene – Avkjøles på rist |

Tips! Brødene kan selvfølgelig fryses. Varm dem litt i ovnen før du serverer dem
