Tomatsuppe er et sikkerstikk i vår familie. Alle liker den! Den er rask og enkel å lage – Det tar ikke stort mer tid enn å koke en posesuppe. Dette er den oppskriften jeg bruker når jeg har tomater til overs, eller alt for mange tomater i fryseren.
Hvis du heller ønsker å lage tomatsuppe, med hermetiske tomater, TRYKK HER

| Porsjoner: | Total tid: | Vanskelighetsgrad: |
| 4 | 15-20 min | Enkel |
Ingredienser:
| 8 | Tomater (ferske, eller frosne) |
| 8 dl | Vann |
| 2 | Buljongterninger (grønnsak) |
| ½ – 1ss | Sukker |
| 1 ss | Persille (hakket) |
Slik gjør du:
| 1 Flå tomatene: -Kok opp vann (8-10 dl) – Skjær et kryss i toppen av tomatene – Ha tomatene i det kokende vannet – La det koke i ½ -1 min. (Til skinnet begynner å krølle seg ved krysset) – Ta opp tomaten, og – Trekk av skallet |




1 Skjær et kryss i toppen av tomatene 2 – Ha tomatene i kokende vann, og la dem koke i ½ -1 min. 3 & 4 Ta opp tomaten, og trekk av skallet
| – Tilsett buljongterningene |
| – Tilsett tomatene (slik de er eller grovhakket) |
| – Tilsett sukker |
| – La koke i ca. 10-15 min. Eller mens du dekker bordet |
| – Smak til med sukker, og – Eventuelt salt, pepper |
| Dryss over persille, og – Serveres med brød eller lubne horn |
Tips! Server med godt brød eller horn til:

