Får du gjester og leter etter en spennende og vakker forrett, kan denne anbefales på det sterkeste! Avhengig av hvor mye tid du har til rådighet, kan du enten bruke ferdiglaget salat fra butikken eller du kan lage fyllet til tomatene selv. Crabstickssalat med ris og mais (Trykk her for oppskrift) passer fint å bruke i denne retten.



Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
4 | 30 | Enkel |
Ingredienser
6 | Små harde tomater |
1 | Hardkokt egg |
1 porsjon | Crabsticksalat med ris og mais, (For oppskrift trykk her) |
1 | Salatblad |
Cherrytomater, persille eller dill til pynt |
Tips! Hvis du har det veldig travelt kan du bruke ferdigkjøpt rekesalat eller krepssalat til denne retten (selv om jeg anbefaler å lage salaten selv)
Slik gjør du:
1 Lag en porsjon Crabsticksalt med ris og mais (TRYKK HER for oppskrift) – Du kan gjerne kan blande inn litt hakket hardkokt egg |
2 Skjær toppen av tomatene (velg tomater som er litt harde) |
3 Ta ut innholdet i tomaten med en skje, bruk kniv for å skjære/løsne innholdet først |
4 La tomatene ligge snudd på tørkepapir, eller bruk litt tørkepapir inne i tomaten for å trekke ut saften |
5 Fyll tomatene med Crabstickssalat, |
6 Serveres på fat med salatblader under, pynt med cherrytomater |
