Gode Snurrer! Gjærdeigen er tilsatt ost, persille og purre, og snurrene er fylt med skinke og ost. Gode å spise slik de er, og flotte til å ta med som lunsj eller som mellommål på stranden eller på tur. Passer utmerket som tilbehør til supper og salater. Nydelig til for eksempel tomatsuppe (for oppskrift trykk HER) eller Sjampinjongsuppe (for oppskrift, trykk HER)

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
20 | Enkel |
Ingredienser:
3 ½ dl | Vann |
1 pk | Gjær |
Ca. 600 g | Hvetemel |
150 g | Hvitost (revet) |
½ bunt | Persille (hakket) |
¼ – ½ | Purre (hakket) |
1 ts | Salt |
2 ts | Sukker |
Fyll:
150 g | Ost (revet) |
150 g | Skinke |

Slik gjør du:
1 Rasp osten, og – Hakk persille og purre |
2 Rør ut gjæren i det lunkne vannet |
3 Tilsett de øvrige ingrediensene |
4 Elt deigen i 4-6 min. |
5 Dekk deigen med et bakeklede, og – Sett deigen til heving (ca. 45-60 min.) |
6 Hell deigen på et bakstebord – del den i to – Kjevle den ut til et rektangel – Legg på fyllet – Rull sammen til en pølse, og – Skjær skiver, som – Settes på bakepapirkledd stekeplate |




7 Sett stekeovnen på 200 grader – La snurren etterheve i ca 30 min. |
8 Pensle eventuelt med egg, og – Stekes i 12 minutter |
