Lunsjtips! Nystekte snurrer med ost, persille, purre, og skinke

Gode Snurrer! Gjærdeigen er tilsatt ost, persille og purre, og snurrene er fylt med skinke og ost. Gode å spise slik de er, og flotte til å ta med som lunsj eller som mellommål på stranden eller på tur. Passer utmerket som tilbehør til supper og salater. Nydelig til for eksempel tomatsuppe (for oppskrift trykk HER) eller Sjampinjongsuppe (for oppskrift, trykk HER)

Snurrer med ost, persille, purre og skinke Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) 150 g Skinke
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
20   Enkel

Ingredienser:

3 ½ dl Vann
1 pk Gjær
Ca. 600 g Hvetemel
150 g Hvitost (revet)
½ bunt Persille (hakket)
¼ – ½ Purre (hakket)
1 ts Salt
2 ts Sukker

Fyll:

150 g Ost (revet)
150 g Skinke
Snurrer med ost, persille, purre og skinke Ingredienser  3 ½ dl	Vann 1 pk	Gjær Ca. 600 g	Hvetemel 150 g	Hvitost (revet) ½ bunt	Persille (hakket) ¼ - ½	Purre (hakket) 1 ts 	Salt 2 ts	Sukker  Fyll:  150 g	Ost (revet) 150 g	Skinke

Slik gjør du:

1 Rasp osten, og
– Hakk persille og purre
2 Rør ut gjæren i det lunkne vannet
3 Tilsett de øvrige ingrediensene
4 Elt deigen i 4-6 min.
5 Dekk deigen med et bakeklede, og
– Sett deigen til heving
(ca. 45-60 min.)
6 Hell deigen på et bakstebord
– del den i to
– Kjevle den ut til et rektangel
– Legg på fyllet
– Rull sammen til en pølse, og
– Skjær skiver, som
– Settes på bakepapirkledd stekeplate
7 Sett stekeovnen på 200 grader
– La snurren etterheve i ca 30 min.
8 Pensle eventuelt med egg, og
– Stekes i 12 minutter
Snurrer med ost, persille, purre og skinke Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) 150 g Skinke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s