Siden det er en “hel” uke til kjøkkenet kommer, og vi har all verdens tid, ryddet vi like godt ut av det minste soverommet (kammerset) i går kveld. Så nå, er det også klar for en liten ansiktsløftning. Det trengs virkelig ny maling, og et nytt gulv på dette rommet også. Vi har ikke helt bestemt oss for farger enda. Det vi vet, er at det ikke blir rosa denne gangen, mest sannsynlig lilla – vi får se. Helt ærlig, nå er det kanskje litt vel mye som foregår her. Mye på en gang: Gjesterom, kjøkken, kammers. Men sommeren er lang – og resultatet blir (forhåpentligvis) bra.
Hvis du vil hoppe rett til oppskriften på frokostpannekaker, TRYKK HER


Kammerset er ribbet for alt og klar et skikkelig ansiktsløft!
Pannekaker til frokost er en sikker vinner, hjemme hos meg. Da barna var små, maste de alltid om pannekaker til frokost i helger og i ferier. Så i dag tenkte jeg at siden vi snart skal rive ned kjøkkenet, for å sette inn et nytt, passer det bra med pannekaker til frokost i dag.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 3-4 | Enkel |
Ingredienser
| 2 | Egg |
| 6 dl | Melk |
| 3 dl | Hvetemel |
| Smør |
Slik gjør du:
| 1 Visp sammen egg, melk og mel |
| 2 Sett stekepanna på middels varme |
| 3 Ha litt i smør, og la det smelte |
| 4 Hell over pannekakerøre – Vend litt på panna så røra flyter utover |
| 5 Stek til røra har stivnet på oversiden (ca 2 min.) |
| 6 Snu pannekaken og, – Stek omtrent like lenge på den andre siden |



Når pannekakene har stivnet på toppen og har fått noen “hull” (luftbobler) er det på tide å snu pannekaken. Stek omtrent like lenge på andre siden, før du bretter den og server den med syltetøy eller sukker
| Brett pannekakene, og – Server med sukker eller blåbærsyltetøy |

