I går greide min mann og datter endelig å overtale meg til å lage pølsepai til middag, og de var strålende fornøyd. Men tror du at lysten på pølse forsvant av den grunn? Nei, så absolutt ikke! Så til lunsj i dag blir det pølsepasta – Det er barnslig gøy. Da barna var små, var det skikkelig stas når denne retten kom på bordet. Så i dag “flesker” jeg til med pølsepasta, og håper at maset om pølser gir seg snart : )

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 1 | 15 – 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 100 – 125 g | Spagetti |
| 1-2 | Pølse |
| ½ -1 ts | Smør |
| ½ -1ss | Parmesan (valgfritt) |
Slik gjør du:
| 1 Skjær pølsen(e) i biter |
| 2 Tre pølsebitene på ukokt spagetti |

| 3 Kok opp rikelig med vann, – Ha i salt (Det skal være like salt som Middelhavet) |
| 4 Tilsett spagettien med pølsebitene, og – Kok til spagettien er ferdig |
| 5 Hell av vannet, og – Vend inn litt smør i pastaen, – Vend eventuelt inn litt parmesan i pastaen |

