Denne muffinsoppskriften fant jeg i Svigermor sin kokebok, og de er selvfølgelig skikkelig gode, som alt annet svigermor brukte å lage. Det er selvfølgelig rømme i røra, og de er fylt med deilige blåbær og bringebær – smaker fremdeles litt av sommer.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| Ca. 16 | Enkel |
Ingredienser:
| 200 g | Smør (romtemerert) |
| 2 dl | Sukker |
| 4 | Egg (romtemperert) |
| 5 dl | Hvetemel |
| 1 ts | Bakepulver |
| 2 ½ dl | Rømme (lett) |
| 1 ½ – 2 dl | Blåbær og bringebær |
Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 200 grader – Sett muffinsformer på et stekebrett eller muffinsbrett |
| 2 Rør smør og sukker hvitt og luftig |
| 3 Rør inn ett og ett egg |
| 4 Bland sammen hvetemel og bakepulver, og – Tilsett vekselvis med rømmen – Rør blåbærene og bringebærene forsiktig inn til slutt |
| 5 Fordel røren i muffinsformer (ca. ¾ fulle) |
| 6 Stekes midt i ovnen i 15-20 min. (200 grader) |

