Pølsehorn til lunsj og fryseren

Det var så surt og grått denne lørdagsmorgen, at det passet fint å bake litt. Det ble pølsehorn som vi spiste til lunsj. De som ble til overs går rett i fryseren, og så kan de få bli med sammen med eller som matpakke utover i uka.

For å hoppe rett til oppskriften på pølsehorn, TRYKK HER

Pølsehorn Ingredienser 1 porsjon Horn (trykk her for oppskrift) 6-8 Pølser 32 skiver Hvitost

Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
16   100 min. Enkel
Pølsehorn  Ingredienser  1 porsjon	Horn (trykk her for oppskrift) 6-8	Pølser 32 skiver	Hvitost

Ingredienser:

1 porsjon Horn (trykk her for oppskrift)
6-8 Pølser (grill)
32 skiver Hvitost

Hvis du heller vil lage litt grovere horn – TRYKK HER.

 Slik gjør du:

1 Lag deigen til horn, og
– La den heve i ca. 1 time
2 Skjær pølsene i biter
3 Skjær hvitosten
(eller rasp den)
4 Når deigen er ferdig hevet:
– Hell deigen på et bakstebord
– Del den i 2 like store deler
– Kjevle hver del til en stor runding
– Del rundingen i 16 (like store) trekanter
Pølsehorn  Ingredienser  1 porsjon	Horn (trykk her for oppskrift) 6-8	Pølser 32 skiver	Hvitost

5 Lag hornene:
På det breieste på hver trekant
– Legg på: to skiver ost og pølsebiter
– Rull sammen
(fra den breieste delen til den tynneste)
6 Sett hornene på stekebrett
(dekt med bakepapir)
etter hvert som de er ferdig rullet
2 brett med 2 rader á 4 horn (16 horn)
Pølsehorn  Ingredienser  1 porsjon	Horn (trykk her for oppskrift) 6-8	Pølser 32 skiver	Hvitost

7 Sett ovnen på 225 grader
– La hornene etterheve i ca 20-30 min..
8 Hvis du ønsker blankere overflate,
Pensler du dem med et lett sammenvispet egg
– Stekes i 10- 12 min til de blir gylden
Pølsehorn Ingredienser 1 porsjon Horn (trykk her for oppskrift) 6-8 Pølser 32 skiver Hvitost

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s