Dette er Dalagona caffe latte sjokolade. Enkel og lage og skikkelig god . I tillegg er dette ganske gøy siden en selv får røre sjokoladen i den varme melken.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 | 5 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 1 | Eggehvite |
| 1 ss | Sukker |
| ½ ss | Kakaopulver (usukret) |
| 2 dl | Melk |
| 2 | Espresso (eventuelt doble) |
Juster gjerne melkemengden etter egen smak, jo mer melk jo svakere kakao. Eller hvis du vil ha kakaodrikken sterkere kan du tilsette mer kakao i toppingen.
Slik gjør du:
| 1 Varm melken |
| 2 Pisk eggehviten stiv |
| 3 Pisk inn sukker |
| 4 Pisk inn kakaopulver |
| 5 Fordel melken over Espresso – Fordel Kakaokremen over den varme melken |
| 6 Servers sammen med en skje, så en kan røre i kakaokremen i melken selv |



