Smør og parmesan er skikkelig godt på hjemmelaget garganelli. Det er ikke så vanskelig å lage Garganelli. Det du trenger er et garganellibrett eller noe lignende for å rulle pastaene på (trykk HER, for å se hvordan du ruller garganelli).

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 – 5 | 20 + 30 min | Middels |
Ingredienser:
| 1 porsjon | Garganelli |
| Smør | |
| Parmesan |
Slik gjør du:

| 2 Kok opp vann med salt skal være like salt som Adriaterhavet |
| 3 Smelt smør |
| 4 Ha garganelliene i det kokende vannet |
| 5 Ikke kok for lenge, de er ferdige når de skifter farge Jo tykkere pastaen er, jo lengre koketid |
| 6 Hell av vannet eller ta ut pastaen og – Vend pastaen i smeltet smør og parmesan – Dryss parmesan på toppen |
| 7 Serveres umiddelbart |
Her finner du oppskrifter på flere pasta-sauser og -typer


