Det er ikke ofte jeg ser på 4-Stjernes middag, men så var det en uke, hvor det var kokker og bloggere som skulle lage middag. Da ble programmet langt mer interessant enn når F- kjendiser roter rundt, griser og prøver å lage mat. Monica Csango – @MonicaCsango – laget en kjempe enkel forrett, som jeg ikke helt klarte å glemme. Så da jeg hadde gjester her forleden, laget jeg den samme forretten – det tok 2 minutter, og den var faktisk god. Csango tilberedet den med Sørlandschips, jeg brukte Pringles. Muligens forretten ikke ble helt den samme, men god ble den. Jeg døpte den til Forrett a la Csango, og den er absolutt verdt å prøve.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 5 min. | Enkel |
Ingredienser:
16 ts | Lodderogn (gjerne rød og svart) |
16 ts | Rømme |
Gressløk | |
16 | Pringles |
16 | Dillkvaster |
Slik gjør du:
1 Legg 4 Pringles på 4 tallerkener |
2 Skjær gressløken i biter og – Bland den inn i rømmen – Legg 1 ts rømme på hver chips |
3 Legg 1 ts lodderogn på hver chips |
4 Pynt med en dill kvast på hver chips |
5 Serveres med engang Før chipsene blir myke |
Tips! Du kan bruke sørlandschips isteden for Pringels eller du kan lage chipsene selv.
