Forrett a la Csango – potetgull med lodderogn og rømme

Det er ikke ofte jeg ser på 4-Stjernes middag, men så var det en uke, hvor det var kokker og bloggere som skulle lage middag. Da ble programmet langt mer interessant enn når F- kjendiser roter rundt, griser og prøver å lage mat. Monica Csango – @MonicaCsango – laget en kjempe enkel forrett, som jeg ikke helt klarte å glemme. Så da jeg hadde gjester her forleden, laget jeg den samme forretten – det tok 2 minutter, og den var faktisk god. Csango tilberedet den med Sørlandschips, jeg brukte Pringles. Muligens forretten ikke ble helt den samme, men god ble den. Jeg døpte den til Forrett a la Csango, og den er absolutt verdt å prøve.

Forrett a la Csango Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 5 min. Enkel Ingredienser: 16 ts Lodderogn (gjerne rød og svart) 16 ts Rømme 16 Pringels 16 Dillkvaster https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
45 min.Enkel

Ingredienser:

16 tsLodderogn (gjerne rød og svart)
16 tsRømme
Gressløk
16 Pringles
16Dillkvaster

Slik gjør du:

1 Legg 4 Pringles på 4 tallerkener
2 Skjær gressløken i biter og
– Bland den inn i rømmen
– Legg 1 ts rømme på hver chips
3 Legg 1 ts lodderogn på hver chips
4 Pynt med en dill kvast på hver chips
5 Serveres med engang Før chipsene blir myke

Tips! Du kan bruke sørlandschips isteden for Pringels eller du kan lage chipsene selv.

Forrett a la Csango Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 5 min. Enkel Ingredienser: 16 ts Lodderogn (gjerne rød og svart) 16 ts Rømme 16 Pringels 16 Dillkvaster https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s