Sommerfavoritt – Hvit havrepizza med biff og sjampinjong

Havrepizza er både godt, enkelt, raskt og jeg innbiller meg alltid at det er et litt sunnere alternativ enn vanlig pizzabunn.

Havrepizza Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 3-4 30 min Enkel Ingredienser: Bunn: 300 g Havregryn 2 Egg 4 ss Rømme (gjerne lett) ½ ts Salt 2-3 dl Vann Fyll 1 dl Rømme (gjerne lett) 100 g Ost (raspet) 2 Tomater 1 Løk ½ Paprika 2 Sjampingjonger 100 g Biff strimler (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
3-430 minEnkel

Ingredienser:

Bunn:

300 gHavregryn
2Egg
4 ssRømme (gjerne lett)
½ tsSalt
2-3 dlVann

Fyll:

1 dlRømme (gjerne lett)
100 gOst (raspet)
2Tomater
1Løk
½Paprika
2Sjampingjonger
100 gBiff strimler (valgfritt)

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 200 grader, og
– Legg bakepapir på en stekeplate
2 Skjær sopp, løk, og paprika i tynne skiver
– Skjær tomaten i biter
– Rasp osten
3 Lag bunnen:
– Kjør havregrynene i en foodprosessor til de blir litt grovt mel
– Tilsett egg, rømme, salt og vann til en jevn røre
NB! Den skal være klissete
4 Bre røra jevnt utover bakepapiret
– Stekes i 10 min
5 Stek løken i litt olje til den er blank og myk
– Tilsett paprika og sopp og
– La det surre til bunnen er ferdig stekt
6 Bre rømmen ut over pizzabunnen, – Strø over osten,
– Fordel løkblandingen over pizzaen, og
– Legg eventuelt på noen tynne biffstrimler
7 Stekes i 12-15 min på 225 grader
8 Serveres nystekt i biter
– Kan toppes med ruccola hvis du har

Havrepizza Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 3-4 30 min Enkel Ingredienser: Bunn: 300 g Havregryn 2 Egg 4 ss Rømme (gjerne lett) ½ ts Salt 2-3 dl Vann Fyll 1 dl Rømme (gjerne lett) 100 g Ost (raspet) 2 Tomater 1 Løk ½ Paprika 2 Sjampingjonger 100 g Biff strimler (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s