Lunsjfavoritt – Salat med crabsticks og scampi

Salat med crabsticks og scampi er en skikkelig god middagssalat. Jeg bruker å spise den uten dressingen, for salaten er så saftig og god i seg selv. Hvis jeg lager salaten før jeg får besøk lager jeg dressing som jeg serverer ved siden av for de som ønsker det.

Salat med crabsticks og scampi Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 3-4 15 min. Enkel Ingredienser: 4 Egg ¼ Salathode 1 bx Mais 1 Avokado 1 bx Asparges 7 Reddiker ¼ Agurk 2 Tomater 250 g Scampi (kokte) 100 g Crabsticks Dressing (Valgfritt): 2 ss Olje (oliven) 1 ss Sitronsaft ¼ – ½ ts Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
3-415 min.Enkel

Ingredienser:

4Egg
¼Isbergsalat
1 bxMais
1Avokado
1 bxAsparges
7Reddiker
¼Agurk
2Tomater
250 gScampi (kokte)
100 gCrabsticks

Dressing (Valgfritt):

2 ssOlje (oliven)
1 ssSitronsaft
¼ – ½ t Salt

Salat med crabsticks og scampi Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 3-4 15 min. Enkel Ingredienser: 4 Egg ¼ Salathode 1 bx Mais 1 Avokado 1 bx Asparges 7 Reddiker ¼ Agurk 2 Tomater 250 g Scampi (kokte) 100 g Crabsticks Dressing (Valgfritt): 2 ss Olje (oliven) 1 ss Sitronsaft ¼ – ½ ts Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Kok eggene harde 10 min.
2 Lag dressingen:
– Bland sammen olje og sitron
– Smak til med salt
2 Skjær opp grønnsakene, og –
– Tøm av væsken på mais og asparges
– Skjær crabstickene i 3
3 Bland sammen grønnsaker, scampi og crabsticks
– Hell eventuelt dressingen over, og
– Bland sammen
4 Skrell eggene og skjær dem i båter –
Pynt salaten med eggebåter

Salat med crabsticks og scampi Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 3-4 15 min. Enkel Ingredienser: 4 Egg ¼ Salathode 1 bx Mais 1 Avokado 1 bx Asparges 7 Reddiker ¼ Agurk 2 Tomater 250 g Scampi (kokte) 100 g Crabsticks Dressing (Valgfritt): 2 ss Olje (oliven) 1 ss Sitronsaft ¼ – ½ ts Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s