Salat med crabsticks og scampi er en skikkelig god middagssalat. Jeg bruker å spise den uten dressingen, for salaten er så saftig og god i seg selv. Hvis jeg lager salaten før jeg får besøk lager jeg dressing som jeg serverer ved siden av for de som ønsker det.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
3-4 | 15 min. | Enkel |
Ingredienser:
4 | Egg |
¼ | Isbergsalat |
1 bx | Mais |
1 | Avokado |
1 bx | Asparges |
7 | Reddiker |
¼ | Agurk |
2 | Tomater |
250 g | Scampi (kokte) |
100 g | Crabsticks |
Dressing (Valgfritt):
2 ss | Olje (oliven) |
1 ss | Sitronsaft |
¼ – ½ t | Salt |

Slik gjør du:
1 Kok eggene harde 10 min. |
2 Lag dressingen: – Bland sammen olje og sitron – Smak til med salt |
2 Skjær opp grønnsakene, og – – Tøm av væsken på mais og asparges – Skjær crabstickene i 3 |
3 Bland sammen grønnsaker, scampi og crabsticks – Hell eventuelt dressingen over, og – Bland sammen |
4 Skrell eggene og skjær dem i båter – Pynt salaten med eggebåter |
