Biscotti med appelsin og mandler eller Biscotti de naranja y almendras, er sprøe, gode kjeks, som passer godt til en kaffe-, te , eller kakaodrikk. Eller de kan spises som de er. Kjeksene smaker appelsin og det er flust med mandler i dem. Skikkelig digge Biscotti, som passer godt til jul

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
ca 50 | 90 min | Enkel |

Ingredienser:
180 g | Smør |
3 dl | Sukker |
1½ ss | Appelsinskall (raspet) |
2 | Egg |
8 – 9 dl | Hvetemel |
1 ts | Bakepulver |
2 dl | Mandler (ca 125 g) |

Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 125 grader – Legg bakepapir på en stekeplate – Rasp appelsinen |
2 Pisk smør, appelsinskall, egg og sukker luftig og lyst – Tilsett melet – Tilsett mandlene |
3 Del deigen i to, og – Form 2 rektangel – Legg dem på bakepapiret |

4 Stekes i ca 20 min |
5 Ta dem ut av ovnen og – La dem avkjøle i minst 15 min |

6 Skjær i ca ½-1 cm skiver med en taggete kniv, og – Legg dem tilbake på bakepapiret stekebrettet |


7 Stekes i ytterligere 10 min. eller Til de er lett brune |
