Da går en stille og rolig uke mot slutten

Jeg har nytt noen deilige dager på sommerhuset vårt. Da Odd og pinsegjester dro tilbake til byen og hverdagen etter Pinsehelga, fant jeg og Selma ut at vi hadde aller mest lyst til å bli igjen noen dager. Rett og slett bare for å slappe av og finne freden og roen.

Sommerhuset vårt Garten Trøndelag Norge
Verdens beste sommerhus

Det har vært så mye stress og jag i det siste at jeg rett og slett har glemt å puste. Ja, jeg fikk ikke en gang med meg at våren var her! Og sånn vil en ikke ha det. Nå senket jeg skuldrene og bestemte meg for at Selma og jeg skulle ha noen fredfulle dager. Bare slappe av, gå tur, spise god mat og bare kose oss gløgg i hjel. For det hadde vi (les: jeg) skikkelig behov for. Så som sagt – så gjort.

Selma Garten Trøndelag Norge https://heidisboble.no/ @heidisboble

Så denne uka har vi bare pustet med magen, ruslet noen turer, kastet steiner i vannet, pustet inn den friske lufta, hatt litt mindfull yoga og bare nytt å være til. Egentlig er dette noe alle burde ta seg tid til en gang i bland. Hvilepulsen har sunket, jeg er mer avslappet – men det er rart med det, det var først da jeg begynte å slappe av at jeg innså hvor sliten jeg egentlig var. Jo, mer jeg slappet av, jo mer sliten ble jeg – i alle fall de første dagene.

Selma Garten Trøndelag Norge https://heidisboble.no/ @heidisboble

Denne uka har vært som balsam for sjelen – og jeg lover hermed meg selv, at uansett hva som skjer skal jeg ikke tillate meg å bli så stresset og sliten igjen! – Og jeg opprettholder løftet mitt om at jeg heretter skal ta (mye) mer hensyn til meg selv, og igjen begynne å nyte hverdag og gjøre mye mer av det som er gøy og som jeg virkelig har lyst til.

Garten Trøndelag Norge https://heidisboble.no/ @heidisboble

Så da sier vi takk for oss, setter snuten hjemover og nytter sjansen til å ønske alle som leser bloggen en hyggelig og stressfri søndag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s