Trondheims beste (og kanskje største) kanelsnurer

Kaffe og kanelsnurr på

Nevro VEST – Kantine
St. Olavs hospital
Olav Kyrres gate 11
Trondheim

På onsdag hadde jeg først time hos øyenlegen, før vi skulle på utskrivingsmøte på St. Olav, angåede min far. Jeg hadde bare 2 timer mellom disse to avtalene, så det var ikke tid til å dra hjem. Så jeg tenkte å tilbringe de to timene med min far. Men da jeg kom til Nevro øst, viste det seg at han hadde fysioterapitime. Så jeg ruslet ned til kanitina på Nevro Vest. En får ikke øye på den med en gang, men når en først har funnet den kommer en gjerne tilbake. For den er lys og trivelig, stille og rolig til en kantine og være.

Nevro VEST - Kantine St. Olavs hospital Olav Kyrres gate 11 PostadresseSt. Olavs hospital HF Postboks 3250, Torgarden 7006 Trondheim https://heidisboble.no/ @heidisboble

Men det beste av alt i denne kantinen er kanelsnurrene! De er nybakte, store, luftige og ikke minst saftige. Jeg som hadde spist frokost for ikke så lenge siden, klarte rett og slett ikke å gå forbi de fristende brettene med nybakte herligheter. Så sammen med kaffen min ble det med en stort deilig, klissete kanelsnurr, som gikk ned på høykant!

Nevro VEST - Kantine St. Olavs hospital Olav Kyrres gate 11 PostadresseSt. Olavs hospital HF Postboks 3250, Torgarden 7006 Trondheim https://heidisboble.no/ @heidisboble

For å være ærlig tror jeg dette er noe av de luftigste og beste kanelsnurrene jeg har spist – i allefall på lenge. Jeg gir derfor kanelsnurrene 6 ut av 6 bobler (6/6), og anbefaler aller som er i nærheten av nevrosentret eller St.Olav, å gå innom å prøve disse. Men vær tidlig ute – for ved 11-tiden var de utsolgt. Om det er slik hver dag vet jeg faktisk ikke, men da jeg var der, gikk de unna som varme hvetebrød – eller skla vi si store, luftige kanelsnurrer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s