Dette er velsmakende Appelsin – og kokosmuffins med sjokoladebiter. Selv om det er muffins og de har noen sjokoladebiter, er de ikke alt for søte.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 12 | 30 min | Enkel |
Ingredienser:
| 4 | Egg |
| 75 g | Sukker |
| 1 ½ dl | Appelsinsaft (nypresset) |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| 2 ss | Olje (nøytral) |
| 1 ss | Appelsinskall (raspet) |
| 2 ts | Bakepulver |
| 40 g | Kokosmel |
| 20 g | Rismel (eller 20 g koksmel) |
| 130 g | Hvetemel |
| 25 g | Sjokoladebiter (valgfritt) |

Topping og pynt (valgfritt):
| Melis | |
| Kaffe | |
| Kakaopulver | |
| Ballonger og stjerneskudd |

Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 175 grader og – Finn frem muffinsformer |
| 2 Ha egg, sukker, olje, appelsinsaft og -skall i en bakebolle – Pisk på lav hastighet i 1-2 minutter |
| 3 Bland sammen melet, bake- og vaniljesukker, – Dryss blandingen i heggeblandingen litt etter itt. Mens det piskes på lav hastighet – La det piske videre i 1-2 minutter Til alt er godt blandet |
| 4 Fordel røren i 12 muffinsformer (ca 50 g pr. form) – Strø 6-7 sjokladebiter over hver |
| 5 Stekes i ca 20 min til de er gjennomstekt |
| 6 Avkjøles på rist |
| 7 Hvis du ønsker sjokoladeglasur og pynt; – Rør sammen litt kaffe, melis og kakaopulver – Smør på sjokoladeglasuren og – Pynt med ballonger og stjerneskudd eller kakestrø |

