I disse etterjulstider, blir i alle fall jeg fort sulten. Da er det kjekt å ha en mulslibar på lur. Den er full av nyttige ting som nøtter, korn og frø, i tillegg smaker den godt, metter og gir ny energi. Muslibar med valnøtter, havregryn og sjokolade, er flott som mellommål eller snacks når sulten tar deg.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| Ca. 20 | Ca 75 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 50 g | Mandler (grov hakket) |
| 50 g | Valnøtter (grov hakket) |
| 50 g | Kokos |
| 50 g | Solsikkekjerner |
| 50 g | Linfrø |
| 75 g | Sjokolade (mørk, 70%) |
| 150 g | Havregryn |
| 1 bx | Kondensert melk (ca. 400 g) |

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 125 grader, og – Legg bakepapir i bunnen av ei form ca. 15 x 25 cm |
| 2 Hakk nøtter og sjokolade – Rasp sjokoladen |
| 3 Ha alle de tørre ingrediensene i ei skål, og – Bland godt |
| 4 Tilsett den kondenserte melken, og – Rør det hele godt sammen og – Ha røra i forma og – Press den godt ut til kantene, – Glatt over overflaten Bruk gjerne bunnen på ei fuktet skje |
| 5 Stekes i ca. 60 min. |
| 6 Avkjøles til romtemperatur – Sett den så i kjøleskapet |
| 7 Når den er kjøleskapskald – Ta den ut av forma – Fjern bakepapiret – Skjær passe store stykker Bruk gjerne brødkniven |

