I disse etterjulstider, blir i alle fall jeg fort sulten. Da er det kjekt å ha en mulslibar på lur. Den er full av nyttige ting som nøtter, korn og frø, i tillegg smaker den godt, metter og gir ny energi. Muslibar med valnøtter, havregryn og sjokolade, er flott som mellommål eller snacks når sulten tar deg.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
Ca. 20 | Ca 75 min. | Enkel |
Ingredienser:
50 g | Mandler (grov hakket) |
50 g | Valnøtter (grov hakket) |
50 g | Kokos |
50 g | Solsikkekjerner |
50 g | Linfrø |
75 g | Sjokolade (mørk, 70%) |
150 g | Havregryn |
1 bx | Kondensert melk (ca. 400 g) |

Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 125 grader, og – Legg bakepapir i bunnen av ei form ca. 15 x 25 cm |
2 Hakk nøtter og sjokolade – Rasp sjokoladen |
3 Ha alle de tørre ingrediensene i ei skål, og – Bland godt |
4 Tilsett den kondenserte melken, og – Rør det hele godt sammen og – Ha røra i forma og – Press den godt ut til kantene, – Glatt over overflaten Bruk gjerne bunnen på ei fuktet skje |
5 Stekes i ca. 60 min. |
6 Avkjøles til romtemperatur – Sett den så i kjøleskapet |
7 Når den er kjøleskapskald – Ta den ut av forma – Fjern bakepapiret – Skjær passe store stykker Bruk gjerne brødkniven |
