Tilbehør – Mynteraita

Mynteraita er en favoritt til indisk mat. Enten som en forrett sammen med nanbrød, papadoms, mangochutney og/eller agukraita, og/eller som tilbehør til indisk mat, sterk mat, tilbehør til grilling, stekt kjøtt og til mye, mye mer.

Mynteraita Ingredienser 2 fedd Hvitløk (presset) 2 dl Yoghurt (gresk eller avrent) 1 -2 bunter Mynte (finhakket) ½ ts Salt 1 klype Sukker https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
Ca 3 dl5 minEnkel

Ingredienser:

2 feddHvitløk (presset)
2 dlYoghurt (gresk eller avrent)
1 -2 bunterMynte (finhakket)
½ tsSalt
1 klypeSukker

Mynteraita Ingredienser 2 fedd Hvitløk (presset) 2 dl Yoghurt (gresk eller avrent) 1 -2 bunter Mynte (finhakket) ½ ts Salt 1 klype Sukker https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Hvis du ikke bruker gresk youghurt
– La den også renne av i et klede eller et kaffefilter
2 Finhakk mynten
3 Bland sammen alle ingrediensene
– Smak til med mynte, salt og eventuelt sukker
5 Serveres med papadums , nanbrød e.l.

Mynteraita Ingredienser 2 fedd Hvitløk (presset) 2 dl Yoghurt (gresk eller avrent) 1 -2 bunter Mynte (finhakket) ½ ts Salt 1 klype Sukker https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s