Hvitløksdipp

Smaker godt sammen med smørbrød, potetbåter, og/eller chips. Passer også flott på et lunsjbord.

Hvitløksdipp: ½ dl  Majones, for oppskrift trykk HER 2 ss	Rømme (lett) 1 fedd 	Hvitløk 1 ss	Sitronsaft (nypresset) 	Pepper (nymalt)
½ dl Majones, for oppskrift trykk HER
2 ss Rømme (lett)
1 fedd Hvitløk
1 ss Sitronsaft (nypresset)
  Pepper (nymalt)

Tips! Du kan godt bruke ferdig, kjøpt majones her, hvis du heller vil det.

Slik gjør du:

– Bland sammen majones og rømme,
– Skrell hvitløken, og press den i.
– Smak til med sitron, alt og pepper

Tips! Du kan godt bytte ut hvitløksdippen med AIOLI, for oppskrift trykk HER. Eller den mildere varianten AIOLI med bakt hvitløk, for oppskrift trykk HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s