Hvitløksdipp

Smaker godt sammen med smørbrød, potetbåter, og/eller chips. Passer også flott på et lunsjbord.

Hvitløksdipp: ½ dl  Majones, for oppskrift trykk HER 2 ss	Rømme (lett) 1 fedd 	Hvitløk 1 ss	Sitronsaft (nypresset) 	Pepper (nymalt)
½ dl Majones, for oppskrift trykk HER
2 ss Rømme (lett)
1 fedd Hvitløk
1 ss Sitronsaft (nypresset)
  Pepper (nymalt)

Tips! Du kan godt bruke ferdig, kjøpt majones her, hvis du heller vil det.

Slik gjør du:

– Bland sammen majones og rømme,
– Skrell hvitløken, og press den i.
– Smak til med sitron, alt og pepper

Tips! Du kan godt bytte ut hvitløksdippen med AIOLI, for oppskrift trykk HER. Eller den mildere varianten AIOLI med bakt hvitløk, for oppskrift trykk HER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s