Det går da fremover med oppussingen på sommerhuset, selv om alt tar mye lengre tid enn hva jeg hadde trodd. Likevel går det fort fremover og nå holder vi på med kammerset, som dere sikkert vet. Vi har malt et strøk med maling, og et lilla kammers ser ut til å bli riktig så fint!- Jeg gleder meg virkelig til å se det ferdig. Vi har også valgt ut nye gardiner, denne gangen blir det skikkelig sommerlige gardiner med mange blomster i ulike farger på hvit bunn. Tror gardinene vil passe perfekt til kammerset. Men nå må vi legge dette prosjektet på is ei lita stund, for i morgen kommer det nye kjøkkenet vårt!
For å hoppe rett til oppskriften på potetsalat, TRYKK HER



Sommerlunsj med spekemat og potetsalat
I tillegg til oppussing er sommertid også lunsjtid! Hyggelige lange lunsjer sammen med gode venner er bare helt topp. Spekemat er både lettvint og godt når du skal servere lunsj til gode venner. Potetsalat er nydelig tilbehør når du skal servere spekemat. Etter min mening er det er et naturlig tilbehør på nesten ethvert lunsjbord.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 45 min | Enkel |
Ingredienser:
| 6 – 8 | Poteter |
| 4-6 ss | Majones |
| ½ bx | Rømme (lett) |
| 1 ss | Sennep |
| 2 ss | Lake av syltet agurk |
| 2-4 ss | Hakket sylteagurk |
| Gressløk (hakket) | |
| Salt | |
| Persille (valgfritt) |
Slik gjør du:
| 1 Skrell potetene og skjær dem i terninger – Kok potetene til de er møre (men litt harde) – Renn av og avkjøl |
| 2 Lag sausen: – Bland sammen alle ingrediensene – Smak til lake, sylteagurker og salt |
| 3 Bland sammen poteter og saus |
| 4 Ha alt i ei serverinsskål, og – La den stå litt før servering |

