En overopphetet Heidi drar til Spania og vurdering av Carlsberg fra Odds Hjørne

I dag pakket jeg siste rest, sjekket pass og billetter, og ble kjørt til hurtigbåten på Brekstad. Jeg drar til Spania, mens det nye kjøkkenet ,min mann og datter blir igjen på Sommerhuset. Jeg hadde litt dårlig samvittighet da jeg dro i fra alt, men akkurat nå misunner jeg dem å kunne være ute i brisen og skyggen, for her er det varmt! – Og her, er IKKE Spania. For denne gangen er turen utrolig lang. Første etappe var altså fra Garten til Brekstad med bil. Vi hadde god tid og satt litt i solen og spiste is før hurtigbåten gikk. Det var skikkelig varmt i sola , men deilig aircondition på hurtigbåten – det var nesten så jeg vurderte å ta frem jakka, jeg har med for sikkerhets skyld. Det endret seg fort da jeg kom til Trondheim – Termometret viste 33 grader, og det var skikkelig varmt å forflytte meg, koffert, og veske til flybussholdeplassen – som selvfølgelig badet i sol. Og flybussen forsvant rett foran øynene på meg – men heldigvis går den hvert 20 min. Så der stod jeg i solen (ikke et vindpuss), og ventet i 20 minutter.

Så der stod jeg i solsteiken, og gledet meg til flybussen skulle komme, og etappe 3 kunne begynne. For selvfølgelig tenkte jeg – det er vel deilig temperatur på flybussen! Men nei, der var det om mulig enda varmere . Men jeg trøstet meg med at på flyplassen, var det helt sikker en behagelig temperatur og VANN. Så jeg svettet og holdt (såvidt) ut.

Jeg sprang nesten igjennom bagasjedropp, sikkerhetkontroll og innenlandssterminalen, for å komme til det jeg forestilte meg var en kjølig deilig flyterminal for utenlandstransport. Jeg så for meg at der kunne jeg sitte i fem timer og vente på flyet mitt. Med det samme jeg kom hit – angret jeg meg! Her var det stappende fullt, og om mulig enda varmere enn på noen av de plassene jeg har vært tidligere i dag! Hvem hadde trodd at det ikke var aircondition på en internasjonal flyplass!, OG når en først er kommet inn – kommer man seg ikke ut! I følge et hyperaktivt barn på bordet ved siden av meg, er det 45 grader her – og jeg tviler ikke! (For det er like før jeg svimer av)! Nå håper jeg det er litt kaldere på flyet – men det går ikke før 20.40! Men jeg gleder meg til neste etappe, og ikke minst til å komme fram.

Carlsberg, Carlsberg , Danmark

Dagens øl er: Carlsberg, Carlsberg, Danmark   som har fått en litt lav middelsscore score

Carlsberg, Carlsberg , Danmark   (4,5 %, 33 cl)

Kriterium: Vurdering: Karakter
Aroma Sødmefylt
aroma
4/5
Utseende Gylden,
godt med skum
4/5
Smak Frisk i
smaken, med
innslag av
humle og malt
6/10
Helhetsinntrykk Et OK øl,
uten å
utmerke
seg på
noen måte
28/50

FRA ODDS HJØRNE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s