Jeg er ikke særlig begeistret for rosenkål, men jeg har en mann som bare elsker det. Når vi spiser Thanksgiving middag – bruker jeg å sette en spiss på rosenkålen ed litt bacon. Alt blir jo som kjent bedre med litt bacon, og Rosenkålen er ikke noe unntak i så måte.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 30 min | Enkel |
Ingredienser:
| 100 g | Bacon |
| 300 g | Rosenkål |
| Salt og pepper |
Slik gjør du:
| 1 Skjær baconet i biter, og – Stek det sprøtt Medium varme – Ta baconet ut av panna |
| 2 Ha Rosenkålen i panne, og Rør rundt til de er godt dekket med baconfettet – Legg på et lokk – Reduser varmen Lav/medium varme – La det surre i ca 5 min. |
| 3 Fjern lokket – Tilsett baconet – La det steke noen minutter til Til Rosenkålen er myk |
| 4 Serveres med engang de er ferdige |

