Rykende varm Candy cane kakao servert med ekstra candy canes smaker av peppermint og sjokolade. Det er skikkelig godt – i alle fall for oss som liker smaken av peppermynte.

TIPS! Bland sammen kakaopulver, sukker og kuste candy canes, og ha det over på et glass eller i cellofanposer. Knyt for og skriv en lapp med hva det er og fremgangsmåten for å lage kakaoen. Flotte vertinnegaver eller som en oppmerksomhet til jul

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4-6 | 5 min | Enkel |
Ingredienser:
| 2 ss | Kakao |
| 4 ss | Sukker |
| 8 ss | Candy cane (knuste) |
| 10 dl | Melk |
Topping (Valgfritt):
| Kremfløte pisket | |
| Candy cane (knuste) |
Slik gjør du:
| 1 Knus candy canene |
| 2 Ha kakao, sukker og candy candy i en kasserolle |
| 3 Kok opp under omrøring |
| 4 Helles i kopper og – Toppes eventuelt med knuste candy cane |


