Rykende varm Candy cane kakao servert med ekstra candy canes smaker av peppermint og sjokolade. Det er skikkelig godt – i alle fall for oss som liker smaken av peppermynte.

TIPS! Bland sammen kakaopulver, sukker og kuste candy canes, og ha det over på et glass eller i cellofanposer. Knyt for og skriv en lapp med hva det er og fremgangsmåten for å lage kakaoen. Flotte vertinnegaver eller som en oppmerksomhet til jul

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4-6 | 5 min | Enkel |
Ingredienser:
2 ss | Kakao |
4 ss | Sukker |
8 ss | Candy cane (knuste) |
10 dl | Melk |
Topping (Valgfritt):
Kremfløte pisket | |
Candy cane (knuste) |
Slik gjør du:
1 Knus candy canene |
2 Ha kakao, sukker og candy candy i en kasserolle |
3 Kok opp under omrøring |
4 Helles i kopper og – Toppes eventuelt med knuste candy cane |