19 Desember – Candy cane Kakao med krem varmer godt rett før jul

Rykende varm Candy cane kakao servert med ekstra candy canes smaker av peppermint og sjokolade. Det er skikkelig godt – i alle fall for oss som liker smaken av peppermynte.

Candy cane kakao Ingredienser: 2 ss Kakao 3-4 ss Sukker 10 dl Melk 8 ss Candy cane (knuste Topping (Valgfritt): Kremfløte pisket Candy cane (knuste) https://heidisboble.no/ @heidisboble

TIPS! Bland sammen kakaopulver, sukker og kuste candy canes, og ha det over på et glass eller i cellofanposer. Knyt for og skriv en lapp med hva det er og fremgangsmåten for å lage kakaoen. Flotte vertinnegaver eller som en oppmerksomhet til jul

Candy cane kakao Ingredienser: 2 ss Kakao 3-4 ss Sukker 10 dl Melk 8 ss Candy cane (knuste Topping (Valgfritt): Kremfløte pisket Candy cane (knuste) https://heidisboble.no/ @heidisboble
Kakaoblandingen er flotte vertinnegaver eller

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4-65 minEnkel

Ingredienser:

2 ssKakao
4 ssSukker
8 ssCandy cane (knuste)
10 dlMelk

Topping (Valgfritt):

 Kremfløte pisket
 Candy cane (knuste)

Slik gjør du:

1 Knus candy canene
2 Ha kakao, sukker og candy candy i en kasserolle
3 Kok opp under omrøring
4 Helles i kopper og
– Toppes eventuelt med knuste candy cane

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s