19 Desember – Candy cane Kakao med krem varmer godt rett før jul

Rykende varm Candy cane kakao servert med ekstra candy canes smaker av peppermint og sjokolade. Det er skikkelig godt – i alle fall for oss som liker smaken av peppermynte.

Candy cane kakao Ingredienser: 2 ss Kakao 3-4 ss Sukker 10 dl Melk 8 ss Candy cane (knuste Topping (Valgfritt): Kremfløte pisket Candy cane (knuste) https://heidisboble.no/ @heidisboble

TIPS! Bland sammen kakaopulver, sukker og kuste candy canes, og ha det over på et glass eller i cellofanposer. Knyt for og skriv en lapp med hva det er og fremgangsmåten for å lage kakaoen. Flotte vertinnegaver eller som en oppmerksomhet til jul

Candy cane kakao Ingredienser: 2 ss Kakao 3-4 ss Sukker 10 dl Melk 8 ss Candy cane (knuste Topping (Valgfritt): Kremfløte pisket Candy cane (knuste) https://heidisboble.no/ @heidisboble
Kakaoblandingen er flotte vertinnegaver eller

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4-65 minEnkel

Ingredienser:

2 ssKakao
4 ssSukker
8 ssCandy cane (knuste)
10 dlMelk

Topping (Valgfritt):

 Kremfløte pisket
 Candy cane (knuste)

Slik gjør du:

1 Knus candy canene
2 Ha kakao, sukker og candy candy i en kasserolle
3 Kok opp under omrøring
4 Helles i kopper og
– Toppes eventuelt med knuste candy cane

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s