Wok med spinat og sopp er skikkelig digg enten det er er mandag eller en hvilken som helst annen dag!

Denne retten er enkel og kjapp og lage. Den er mild på smak, så den passer godt for barn og de som ikke er spesielt glad i sterk mat. Ønsker du den sterkere er det bare å tilsette chiliolje.
Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 min | Enkel |
Ingredienser:
500 g | Eggenudler |
3 ss | Olje (nøytral) |
1 | Løk (tynne skiver) |
2-3 | Gulrøtter (i staver) |
400 g | Sjampinjonger (i ¼ -deler) |
250 g | Spinat |
125 g | Bønnespirer |
100 g | Purreløk (i staver) |
4 ss | Soyasaus (mørk) |
1 ts | Sukker (brunt) |
½ ss | Sesamolje |
1 ss | Chiliolje (valgfritt) |
Slik gjør du:
1 Kutt opp grønnsakene |
2 Kok nudlene etter anvisning på pakken, sil av vannet og avkjøl under rennende vann |
3 Tilsett 2 ss olje i en varm Wok |
4 Tilsett gulrøtter og løk og stek dem i (ca.) 1 min. |
5 Tilsett soppen og purren og stek i ytterligere (ca. )1 min. |
6 Tilsett 1 ss olje, nudler, spinat og bønnespirer |
7 Tilsett soyasaus, sukker og sesamolje |
8 Stek til nudlene har blitt varme |
Husk å røre mens du steker!
