Mitt absolutt favoritt fyll i bakt potet er rømme, rekesalat, mais og bacon. Da har jeg ikke behov for noe annet tilbehør! Skikkelig digg som kveldskos eller som tilbehør til grilling.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | ca. 1- 1 ½ time | Enkel |
Ingredienser:
| 4 | Bakepoteter (eller store) |
Fyll: Valgfritt
| Rømme | |
| Rekesalat | |
| Mais (hermetisk) | |
| Bacon (Sprøstekt) |
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 220 grader |
| 2 Bruk en gaffel og stikk mange små hull i hver av potetene |
| 3 Pakk hver potet godt inn i aluminiumsfolie, – Sett dem et stekebrett. |
| 4 Stek midt i stekeovn i ca. 1- 1 ½ time (220 grader ) Det kan ta lengre tid om poteten er stor Den er ferdig når du kan stikke en spiss kniv gjennom den |
| 5 Stek baconterningene sprø |
| 6 Skjær et kryss i toppen av poteten med en kniv og – klem på midten. Da vil poteten åpne seg og avkjøles litt |
| 7 Trekk litt av skallet ned, og -Fyll med rømme, rekesalat, mais og baconbiter |

