Mitt absolutt favoritt fyll i bakt potet er rømme, rekesalat, mais og bacon. Da har jeg ikke behov for noe annet tilbehør! Skikkelig digg som kveldskos eller som tilbehør til grilling.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | ca. 1- 1 ½ time | Enkel |
Ingredienser:
4 | Bakepoteter (eller store) |
Fyll: Valgfritt
Rømme | |
Rekesalat | |
Mais (hermetisk) | |
Bacon (Sprøstekt) |
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 220 grader |
2 Bruk en gaffel og stikk mange små hull i hver av potetene |
3 Pakk hver potet godt inn i aluminiumsfolie, – Sett dem et stekebrett. |
4 Stek midt i stekeovn i ca. 1- 1 ½ time (220 grader ) Det kan ta lengre tid om poteten er stor Den er ferdig når du kan stikke en spiss kniv gjennom den |
5 Stek baconterningene sprø |
6 Skjær et kryss i toppen av poteten med en kniv og – klem på midten. Da vil poteten åpne seg og avkjøles litt |
7 Trekk litt av skallet ned, og -Fyll med rømme, rekesalat, mais og baconbiter |
