Sommer, Patatas bravas og noe godt å drikke. kan egentlig livet bli noe bedre?

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 – 8 | Enkel |
Ingredienser:
I kg | Poteter |
Olje (oliven) | |
Salt |
Salsa brava (Barva saus):
4 ss | Olje (Oliven) |
5 fedd | Hvitløk |
1 ss | Hvetemel |
1 ss | Paprika |
1 | Paprika |
2 ½ dl | Kylling buljong |
1 bx | Tomater (hermetiske, hakkete) |
Salt |

Slik gjør du:
1 Lag sausen: – Rens og press hvitløken – Varm oljen i en stekepanne (middel varme) – Tilsett melet når de begynner å bli brune – Rør godt – Tilsett paprika og bland godt – Tilsett buljong og tomater, og – Fortsett å røre til sausen tykner, og – La den småkoke i 3-5 min. |
2 Lag potetene: – Skrell og vask potetene, og – Skjær dem i biter – Varm oljen i en stekepanne på middels varme – Tilsett potetene – Når potetene er myke, øk temperaturen og stek dem brune |
3 Hell potetene over på kjøkkenpapir og – La dem renne godt av |
4 Ha potetene over på et serveringsfat – Ha sausen på toppen av potetene |
Serveres rykende varme sammen med en kald øl |