Sommerdessert – melkepudding med jordbær og blåbær

Melkepudding må jo bare være den ultimate sommerdesserten! Den er lett og god på smak og passer utmerket sammen med friske bær.

Melkepudding (panna cotta) Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 - 6 15 min + 4 timer Enkel Ingredienser: 4 ½ dl Melk ½ dl Kremfløte 2 ss Sukker 1 ts Vaniljesukker 4 blader Gelatin Tilbehør (valgfritt) Jordbær Blåbær https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 – 6 4 timerEnkel

Ingredienser:

4 ½ dlMelk
½ dlKremfløte
2 ssSukker
1 tsVaniljesukker
4 bladerGelatin

Tilbehør (valgfritt):


 
Jordbær
 Blåbær

Melkepudding (panna cotta) Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 - 6 15 min + 4 timer Enkel Ingredienser: 4 ½ dl Melk ½ dl Kremfløte 2 ss Sukker 1 ts Vaniljesukker 4 blader Gelatin Tilbehør (valgfritt) Jordbær Blåbær https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Legg gelatinbladene i kaldt vann,
– La dem ligge i minst 5 min.
2 Ha melk, fløte, sukker og vaniljesukker i en kasserolle, og
– Varm opp til kokepunktet
– Ta kasserollen av varmen
3 Vri vannet ut av gelatinen, og
– Rør den inn i melkeblandingen
– La stå til den er blitt litt avkjølt
4 Fordel blandingen i 4-6 porsjonsglass,
– Sett glassene i kjøleskapet. Og
– La melkepuddingen stivne 3-4 timer
5 Pynt med bær og serveres kjøleskapskald

Melkepudding (panna cotta) Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 - 6 15 min + 4 timer Enkel Ingredienser: 4 ½ dl Melk ½ dl Kremfløte 2 ss Sukker 1 ts Vaniljesukker 4 blader Gelatin Tilbehør (valgfritt) Jordbær Blåbær https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s