Bringebærsaus som tilbehør til desserter

Denne bringebærsausen er enkel å lage og smaker godt til melkebaserte desserter slik som for eksempel grøter, puddinger og kremer

Bringebærsaus (enkel) Ingredienser: 3 dl Bringebærsaft (utblandet men litt sterk) 1 ss sukker (kan sløyfes) 2 ts Potetmel https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

3 dlBringebærsaft  (utblandet men litt sterk)
1 ss sukker (kan sløyfes)
2 tsPotetmel

Slik gjør du:

1 Ha alle ingrediensene i en kasserolle
– Visp godt så potetmelet løser seg opp
2 Kok opp under omrøring
på middels varme
3 Ta sausen av varmen med en gang det begynner å koke
NB! Nå du ser den den første (koke-)boblen er sausen ferdig
4 Helll sausen over i en serverings mugge
– Legg over plastfolie
Helt ned på sausen
5 Avkjøles enten til rom- eller kjølekapstemperatur


Bringebærsaus (enkel) Ingredienser: 3 dl Bringebærsaft (utblandet men litt sterk) 1 ss sukker (kan sløyfes) 2 ts Potetmel https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s