Gresk landbrød med kylling er en enkel og grei lunsjrett når du hr lyst på noe godt, men ikke har all verdens av tid.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 10 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 4 skiver | Gresk landbrød (for oppskrift trykk HER) |
| 2 | Kyllingbryst (i terninger) |
| 1 ss | Smør (eller olje) |
| Salt, pepper, paprika | |
| ¼ | Purre (grov hakket) |
| 8 skiver | Ost (hvit) |
| 12 skiver | Agurk |
| 8 skiver | Tomat |
| 4 ss | Rømme (lett) |
Tips! Du kan bruke nesten hvilket brød som helst til denne oppskriften

Slik gjør du:
| 1 Skjær 4 brødskiver – Skjær agurk og tomat i skiver – Skjær osteskiver – Grov hakk purren – Skjær kyllingen i terninger |
| 2 Smelt smøret i en stekepanne Middels høy varme – Legg i kyllingbitene – Krydre med salt, pepper og paprikapulver – Tilsett purren – La det steke til kyllingen er gjennomstekt – Ta panna vekk fra varmen |
| 3 Legg brødskivene på fat – Smør 1 ss rømme på hver skive – Legg to osteskiver over – Fordel kyllingen på brødskivene – Toppes med tomat, og agurk |
| 4 Spises mens kyllingn er varm eller pakkes ned i matpakken til senere |
Tips! Hvis du vil kan du sette brødskivene med rømme og ost noen min under grillen, før du topper dem med kylling, tomat og agurk

