Mandelkjernepudding med enkel bringebærsaus, er den ultimate desserten – den man tenker med glede tilbake til barndommen på, med vann i munnen og et stort smil.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | Enkel |
Ingredienser:
8 dl | H-melk |
60 g | Maisenna |
2-4 ss | Sukker |
1 ts | Vaniljesukker |
2 | Egg |
50 g | Mandler |
3 | Mandeldråper |
Tips! Hvis du ønsker puddingen fyldigere, kan du bruke 5 dl melk og 3 dl fløte

Slik gjør du:
1 Gi mandlene ett raskt oppkok, og – La de hvile i vannet i 10-15 minutter, – Fjern skallet og hakk dem grovt |
2 Ha melk og maisenna i en kasserolle, og – Kok opp mens du rører konstant |
3 Skru ned varmen, ha i sukker, og – La det småkoke i noen minutter, mens du fortsetter å røre |
4 Ta kjelen av platen og – Avkjøl litt |
5 Visp eggene sammen, og – Tilsett dette, sammen med grovhakkede mandler, og – Eventuelt noen dråper mandelessens |
6 Helles i serveringskål eller former – Strø sukker over og avkjøl, eller legg plastfolie helt ned til puddingen og avkjøl |
7 Serveres med rødsaus |
Tilbehør:
