En av mine favorittdrikker på mørke høstkvelder, er uten tvil gresskarlatte. Jeg fant oppskriften en gang på en flyplass. Eller rettere sagt Starbucks hadde for mange år siden tilbud på PUMPKIN SPICE LATTE på en flyplass. Selvfølgelig måtte jeg smake på denne klassikeren som man både ser på filmer og leser om i bøker, og jeg ble litt hekta. Heldigvis hang oppskrift ved disken, og jeg kunne ikke dy meg og tok selvfølgelig bilde av den. Jeg har endret litt på fremgangsmåten, slik at den passer bedre for meg, – og jeg bruker 1 sukett isteden for honning.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
1 | 3 min | Enkel |

Ingredienser:
Kaffe (varm) | |
2 ts | Honning (eller 1 sukett) |
½ ts | Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) |
2 dl | Melk (varm) |
Tips! Du kan bruke den kaffen du ønsker i denne oppskriften.
Topping (valgfritt):

Slik gjør du:
1 Ha krydder og honning i en stor kopp – Tilsett kaffen – Rør ut krydderblandingen og honningen |
2 Varm melken Hvis du vil kan du steame den eller piske den luftig |
3 Hell den varme melken over kaffen – Strø eventuelt (bitte) litt av krydderblandingen over |
4 Nytes varm |
