Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • SELMA – et hundeliv
  • Heidis syrom (A-Å)
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

Fylte horn og snurrer (A-Å)

For å komme til oppskriften, trykk på linken ved siden av eller under bildet

Sigrid sine primusbollar Ingredienser: 1 Pizzadeig (ferdigkjøpt eller sjølvlaga) Smør Sukker Kanel https://heidisboble.no/ @heidisboble

Sigrid sine kanelbollar stekt på primus – for oppskrift, trykk HER

Snurr med ost, persille, purre og paprika Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) ¼ - ½ Purre i skiver ½ bunt Persille (hakket) 1 Paprika (i biter)

Snurrer med ost, persille, purre og paprika – for oppskrift, trykk HER

Snurrer med ost, persille, purre og skinke Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) 150 g Skinke

Snurrer med ost, persille, purre og skinke – for oppskrift, trykk HER

Tacohorn Ingredienser 1 porsjon Horn (trykk her for oppskrift) 400 g Kjøttdeig 2 ts Spisskummen 2 ts Paprikapulver 2 ts Koriander 2 ts Gurkemeie 1 ts Hvitløkspulver 1 ts Salt ½ ts Kajennepepper 3 dl Vann 2 Tomater eller Tacosaus (ca. ½ glass) 32 skiver Hvitost

Tacohorn – for oppskrift, trykk HER

Tacosnurrer med mozzarella Ingredienser: 1 ss Sukker 2 ts Tørrgjær 2 dl Vann (ca 36 grader) 450 g Hvetemel ½ ts Salt 3 ss Olje (oliven) Tips! Det går het fint å bruke en ferdig pizzabunn (ustekt) til disse snurrene. Fyll: 400 g Kjøttdeig 2 ts Spisskummen 2 ts Paprikapulver 2 ts Koriander 2 ts Gurkemeie 1 ts Hvitløkspulver 1 ts Salt ½ ts Kajennepepper 3 dl Vann 2 Tomater (flådd og hakket) eller Tacosaus (ca. ½ glass) 1½ dl Vann 2 Mozzarella Tips! I steden for krydder i oppskriften inkludert tomater og vann, kan du bruke en pakke tacokrydder og følge oppskriften på pakken, når du tilbereder kjøttdeigen https://heidisboble.no/ @heidisboble

Tacosnurrer med mozzarella – for oppskrift, trykk HER

Pølsehorn Ingredienser 1 porsjon Horn (trykk her for oppskrift) 6-8 Pølser 32 skiver Hvitost

Pølsehorn – for oppskrift, trykk HER

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 294 other subscribers.

Archives

  • Mar 2023 (18)
  • Feb 2023 (25)
  • Jan 2023 (20)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (28)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 41 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...